First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afegir a la cistella

Fungi Girona

Extracte de reishi 50 ml FungiGirona

Olot, Garrotxa

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

1 u.

15,00 €

Detalls

Extracte de fong Reishi.

Els extractes de Fungi Girona són en format líquid: una barreja de glicerina, aigua i pols de bolet (cos fructifer) que fan de la seva ingesta un moment agradable. Tenen la categoria de complement alimentós i el contingut del concentrat es manté estable durant dos anys. L’elaboració es realitza en un laboratori especialitzat en preparats d’extractes naturals i complements alimentosos. Els bolets procedeixen de cultiu de proximitat i de producció ecològica.

SABIES QUE? Els nostres extractes són dels primers concentrats de bolets medicinals elaborats a Catalunya? Els extractes de fong són la manera d’obtenir els principis actius d’acció terapèutica amb l’objectiu de fer-los absorbibles i biodisponibles. Els principis actius més destacables són:

BETAGLUCANS, activadors del sitema inmunològic

GLICOPROTEINES, de funció inmunomoduladora i antitumoral

TRITERPENS, de propietats antivirals, hipotensors i hepatoprotectors

ESTEROLS, antvirals i antitumorals

LECTINES, aglomeren les cèl·lules tumorals per tal de bloquejar-ne la proliferació

ENZIMS, antioxidants, limitadors de creixement cel·lular (tumors) i detxificants del fetge


 

Benvinguts al món dels Bolets!

 

Sabies que els fongs son uns organismes de més de 400 milions d’anys d’antiguitat? Que son uns aliments plens de vitalitat i nutrients? I que a través dels seus extractes pots fer prevenció de la salut?

 

El cultiu dels Bolets treballa la conexión amb la vida.

 

En FRANCESC ASPERÓ és d’Olot, i des de sempre ha sentit una especial connexió amb la terra  i el món rural; pare, mare i avis ja venien del món de pagès i això el va portar a viure de ben a prop els ritmes del camp i la natura fins que li va semblar interessant la proposta d’explorar com es podien cultivar bolets comestibles d’elevat valor nutricional i alimentari sobre troncs, i va ser així com va començar Fungi Girona, la primera explotació catalana especialitzada en fungicultura ecològica.

 

Cultivar bolets de soca és fer una extrapolació diaria de connectar amb la vida de moltes  maneres diferents, com ara a través de: la paciència, l’observació diària, el cicle reproductiu dels organismes vius, de la cooperació entre éssers, la interconnexió i l’aprofitament de qualsevol recurs a l’abast. Ells em mostren la vida des del seu prisma, com fan de la mort (matèria de la qual s’alimenten habitualment) l’inici d’una nou cicle vital i com ho fan a favor seu però també servint al planeta i els éssers que l’habitem. 

 

La NEUS RIERA s’en va anar a viure a Escòcia amb 24 anys. Allà, sense saber ben bé on anava, però amb una connexió amb la natura que no parava de créixer, es va formar com a terapeuta de Shiatsu i Nutrició i es va començar a endinsar en el món de la salut, a través de la Medicina Tradicional Xinesa. I així va connectar amb els bolets medicinals i la Micoteràpia, des de la pròpia curiositat, provant, estudiant, experimentant i aprenent de terapeutes increïbles. 

 

Els bolets medicinals i els seus principis adaptògens la van apropar a conèixer en Cesc, i compartir el projecte Fungi Girona a on s’en ocupa del  desenvolupament i supervissió  dels extractes de fongs i els seus principis actius.

 

Si no menjes molts bolets, clarament val la pena explorar-los. Experimenta amb diferents receptes i afegeix nutrients auxiliars als teus àpats.

 

Per què els cultivem?

 

Conreem bolets perquè ens agrada, perquè pocs pagesos ho fan, perquè són us éssers màgics de mil formes, colors i aromes. Perquè són un aliment ric en proteïnes i fibra, baixos en calories, plens de minerals i vitamines. Ells ens connecten amb la història natural llunyana de la qual provenim els humans. Els conreem per millorar la teva salut i la del conjunt del Planeta. Perquè ens aporten intel·ligència i solucions quan els escoltem en silenci.

 

Com els cultivem?

 

Produïm bolets de manera respectuosa i conscient amb l’entorn i les persones. Seguim els principis de l’agricultura ecològica, de manera que utilitzem substrats orgànics no tractats i evitem els insectides i fungicides químics. Per nosaltres és tant important produir uns bolets gustosos com que siguin sans i per tant lliures de residus. En aquests moment estem inscrits al CCPAE i tenim el certificat  ecològic de la producció.

 

La proximitat també és un valor en el qual creiem i hi apostem fermament. Per això, treballem sempre que ens és possible amb proveïdors i fungicultors de proximitat. El nostre objectiu és treballar amb proveïdors de menys de 100 km a la rodona. A poc a poc ens hi anem acostant! Creiem en la cooperació d’igual  a igual i la col·laboració amb les nostres companyes i companys de sector.  Hem deixat la competència per a temps passats. Les nostres relacions comercials es basen en la confiança, el respecte i la professionalitat.

 

On els cultivem?

 

Cultivem els nostres bolets al cor de la Garrotxa, dins de la zona volcànica de La Garrotxa, ben a prop del volcà de La Canya i les cingleres basàltiques de Fontfreda. Ara mateix tenim l’espai de cultiu ubicat a La Canya (Sant Joan les Fonts).

 

Els bolets i els humans tenim una missió en comú: la supervivència davant de microorganismes patògens. Amb una petita diferència, els bolets (fongs) ens porten aproximadament 400 milions d’anys d’avantatge. Els bolets s’adapten, resisteixen i sobreviuen gràcies a la seva immensa capacitat de resiliència

 

Supervivencia concentrada dins d’una ampolleta.

 

Els extractes són la manera d’obtenir els principis actius d’acció terapèutica amb l’objectiu de fer-los absorbibles i biodisponibles. Els principis actius més destacables són:

 

BETAGLUCANS, activadors del sitema inmunològic

 

GLICOPROTEINES, de funció inmunomoduladora i antitumoral

 

TRITERPENS, de propietats antivirals, hipotensors i hepatoprotectors

 

ESTEROLS, antvirals i antitumorals

 

LECTINES, aglomeren les cèl·lules tumorals per tal de bloquejar-ne la proliferació

 

ENZIMS, antioxidants, limitadors de creixement cel·lular (tumors) i detxificants del fetge