First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afegir a la cistella

Pep Mestre

Farina semi-integral 3 blats antics 1kg

Argençola

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

1 Kg

3,25 €

Detalls

Farina semi-integral de III Blats Antics ecològica 1 kg. Els mestalls dels nostres avantpassats, una combinació de tres blats diferents que es sembren plegats per després fer una farina que era especialment aromàtica i saborosa per fer el pa.

No podem dir farina fins que està molta i ben fina!

La finca d'en Jospe i la Maria está situada al terma municipal de Argençola (Alta Anoia) i el seu taranna consisteix a conrear varietats de cerals i llegums antics, els quals s'adapten al'entorn. El seu projecte respon a la dita "del tros al plat", es a dir, poder fer tot el procès: sembrar le cereal, cultivar-lo, segar-lo, netejar-loi moldre'l per que esdevingui farina.

El molí d'en Pep és de pedra i fusta, i té diferents tamisos per fer farina integral, semis o blanques. a més també fan sèmoles per fer pastes alimentaries. La molta del grà és lenta i suau, a fi de mantenir totes les propietats organolèptiques del cereal ( sabor, color, aroma, minerals) i com que les farines son de blats antica, aquestes tenen un color caracteristic que les diferencia.

L'agriculrura ecològica de cereals antics ( xeixa, forment, alcalá) i llegums auctòctones con el cigronet i al llentia pardina de l'Alta Anoia tenen segell de qualitat. El Pep i la Maria son pagesos que s'estimen el seu producte.