First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
La Catxaruda
Gallifa, Vallès Oriental

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Un nou projecte de vida

La Catxaruda SLU neix al març del 2013. La Marta i en Gerard, vàrem decidir fer un petit canvi de rumb a les nostres vides per a impulsar el projecte de La Catxaruda. Per ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats, a empènyer la riquesa agrícola de la nostra comarca; el Vallès.

A La Catxaruda ens dediquem a l’horta. Des de la finca on fem de Masovers de Can Bosch a Gallifa, actualment, conreem gairebé dues hectàrees d’horta exclusivament ecològica i on les varietats antigues hi tenen un protagonisme fonamental. El recuperar antigues tradicions o antics cultius és la nostra predilecció, el nostre tret distintiu. El Vallès, té un patrimoni agrícola encara per conèixer, encara per recuperar, i des de La Catxaruda hi hem volgut aportar el nostre granet de sorra des dels nostre inicis.

Recuperar la figura dels masovers

Tant és així, que ben aviat des del 2013 que ens vàrem proposar recuperar les antigues terres de la Masia de Can Bosch, a Gallifa, i reemprendre de nou un petit però bell patrimoni agrícola local que ara és la seu de La Catxaruda.

A la nostra horta, més del cinquanta per cent dels cultius són de varietats antigues, varietats que hem anat recuperant al llarg dels anys gràcies a la col·laboració de molts pagesos del nostre entorn. Des dels nostres tomàquets (vuit varietats de tomàquets exclusivament de llavors locals, del Vallès) passant pel nostre cultiu de mongetes locals ( mongeta llaminera i mongeta del carai) fins arribar a la nostra estrella de  l’hivern, les cols ( col pell de galàpet, col ull i fulla).

El nostre ventall de productes és ampli i ric en varietats que s’adapten bé al nostre entorn i a les nostres cuines ja que tenen una trajectòria històrica vinculada a la nostra identitat culinària. Treballem 2’5ha d’horta i ho combinem amb la conservació del bosc de la Masia.

Productes d'aquest productor