First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Bellverd
Borrassà, Alt Empordà

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Reconversió de Mas Tupiner

Som una petita empresa familiar fundada l’any 1993, situada a Borrassà, província de Girona. Als seus inicis, la principal activitat de la societat era l’agricultura i la criança de porcs. Però, no va ser fins el 2009, que vam decidir estendre la nostra activitat al món dels productes ecològics.

Preocupats i respectuosos pels equilibris naturals del medi ambient i del benestar animal, reivindiquem la no utilització de productes químics. Ambiciosos i sempre amb aquest esperit de modernitat i creixement, no només per raons simplement ideològiques o polítiques, estem plenament convençuts que l’agricultura ecològica és un símbol de naturalesa i salut.

És així, i amb un bon assessorament, que neix un fruit únic i de primera qualitat, el nostre oli, el vostre oli d’oliva Bellverd.

Oli 100% ecològic

L’oli d’oliva Bellverd és un producte 100% natural procedent de l’agricultura ecològica. És un oli d’oliva extra verge de categoria superior, perquè procedeix d’una primera premsada en fred (mitjançant procediments mecànics únicament), i el seu nivell d’acidesa és inferior al 0.8%.

Extret únicament de l’oliva, de varietat arbequina, que es diferencia de les altres gràcies al seu color, el seu gust afruitat i la seva agradable aroma.

El premsat de l'oli

Per a poder preservar totes les seves qualitats, el fruit és premsat abans de les 24 hores següents a la collita. És dins d’aquesta idea, i gràcies a un mètode d’agricultura moderna, “la plantació intensiva”, que som capaços de collir el fruit en el seu moment òptim i en el punt just de frescor i verdor perquè mantingui tota la seva aroma

Gràcies a aquests anys d’esforços, la gran aventura Bellverd surt a la llum en forma de petites ampolles plenes del nostre petit tresor. Una aventura en la qual ens hem involucrat des del més petit de la família al més gran.

Productes d'aquest productor