First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Castanya de Viladrau
Viladrau, Osona

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Un entorn privilegiat: el parc natural del Montseny

Rodejats de castanyers en plena natura, Castanya de Viladrau va neixer fa més de 25 anys amb l'objectiu de recuperar els castanyers de més de 500 anys i oferir un producte natural i artesà arrelat a la nostre terra. Un patrimoni preciòs que hem de preservar per a les futures generacions.

La nostra castanya fresca segueix un procés totalment natural

La castanya fresca de Viladrau prové nomès de castanyers de les finques del Parc Natural del Montseny, situades a una alçada de 900 metres, i és sotmesa a un procés totalment natural (que podeu visitar a les nostres instal.lacions) a on nomès utilitzem aigua sense cap mena de producte quimic per a la seva conservació.

La nostra castanya fresca és collida fa menys de 24 hores

La castanya és una fruita fresca i viva, per això la seva conservaciór ha de ser en la nevera, juntament amb les altres fruites i verdures. Quan la recollim, es calibrada en 4 mides diferents: petita, mitjana, gran i extra. Això permeterà que desprès la seva cocció sigui més uniforme. Mitjançan un mètode que nomès utilitza aigua, s'extreuen les castanyes afectades per el Balaninus (un petit cuc blanc que afecta el fruit). Desprès s'assequen al grau òptim d'humitat; s'envasen en malles on es veu perfectament el producte; i es conserven en una cambra per a castanyes, a la temperatura i humitat que aquestes necessiten. Per tot això i per la missió de conservar els castanyers, les nostres castanyes tenen la certificació ecològica per el CCPAE.

 

Productes d'aquest productor