First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
FruitNature
Mollerussa, Pla d'Urgell

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Som l'Eduard, el Jordi i la Bàrbara

L’Eduard és el nostre tècnic de camp, dedicat en cos i ànima a la obtenció de fruita que satisfaci els paladars més exigents. El Jordi s’esforça a diari per entregar les vostres comandes en el menor temps i cost possible i la Bàrbara gestiona tota la part administrativa de la nostra explotació. Tots tres estem a la vostra disposició, encapçalant un equip jove i dinàmic, exigents amb la nostra feina per tal d’assegurar que la fruita sigui realment bona.

A Fruit Nature produïm fruita ecològica i biodinàmica al Pla de l’Urgell. Després de mig segle basant el cultiu de la nostra terra en la tecnologia per tal d’incrementar la producció, ens hem adonat de la poca importància que té produir molta quantitat si no podem oferir una fruita amb gust a fruita.

La reconversió de les finques familiars a l'agricultura Biodinàmica

És per això que varem decidir unir l’esforç de dues generacions dedicades a la terra amb la formació de les noves generacions i crear un equip multidisciplinar que té com a responsabilitat principal contribuir amb la nostra fruita a la bona salut del consumidor.

fruit nature és un explotació familiar ubicada al Pla d’Urgell dedicada a la producció de fruita dolça ecològica, tot seguint les bases de la producció biodinàmica. Tenim finques a Alcoletge, Puigròs, Arbeca, Vilanova de Bellpuig, Bell-lloc, finca Serra a Miralcamp, finca de Sebastià i els Vilàs a Mollerussa.

A Fruit Nature produïm pomes ecològiques i biodinàmiques Golden, Gala, Granny Smith, poma roja americana i Fuji, així com peres ecològiques i biodinàmiques Conferencia i Llimonera. A dia d’avui, també us podem oferir fruita de pinyol:  préssec, nectarina i paraguayo.

Producció en equilibri amb la natura

Deixant d’emprar els productes convencionals, el control exhaustiu del reg, una poda acurada així com el maneig eficient de la planta, ens ha fet possible arribar a obtenir un equilibri entre la planta i el seu entorn. El fet d’assolir aquest equilibri i l’esforç de mantenir-lo, ens ha recompensat amb la possibilitat de fruir del millor de la natura.

Tot observant i analitzant la resposta de les finques a aquesta producció respectuosa, varem decidir de fer un pas més i aplicar les bases de la producció biodinàmica, sent conscients de la importància de recuperar la saviesa dels nostres avantpassats, aplicada amb les tècniques actuals.

Productes d'aquest productor