First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Massaxuxes
Valencia

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Massaxuxes és el projecte de dues persones interessades en l’agricultura ecològica i els productes de proximitat. Dues persones convençudes que cada vegada que consumim decidim quin model de societat i consum volem. Amb l’objectiu d’apropar els productes ecològics a la gent, al juny del 2012 vam iniciar el nostre projecte amb un producte molt genuí de les nostres festes, els torrons.

 

Massaxuxes som la Marta i la Montse, però també tota aquella gent que ens ajuda i col•labora amb nosaltres. 

 

Massaxuxes és també tota aquella gent que hem anat coneixent al llarg d'aquests 5 anys, tota aquella gent a qui li agrada el que fem, aquells que han posat massaxuxes a la seva taula de Nadal, aquells que somriuen quan llegeixen el nom, o que posen cara de felicitat quan es posen un tros de torró a la boca. 

Antonio Plá Ferrándiz fou l’antic fundador d’una empresa familiar que començà a vendre torrons a Reus l’any 1885. Avui, 132 anys després, la cinquena generació d’aquesta família de Xixona segueix endolcint els Nadals de Reus, al Raval Santa Anna 6 i al carrer Llovera 26. Antonio Plá Ferrándiz és sinònim de qualitat suprema. Pertany al Consell Regulador del torró de Xixona i Alacant i, des de ja fa anys, ens ofereixen la gamma ecològica dels torrons més característics, certificats pel Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana.

Productes d'aquest productor