First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Oleum Flumen
Vinaixa, Les Garrigues

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

La cultura de l'oli

L'origen del nom de la nostra marca, OLEUM FLUMEN, es trasllada a l'època en que els romans varen ocupar la Península Ibérica. En passar l'Ebre i veure els camps d'oliveres, anomenaren la zona Oleum Flumen, riu d'oli.

Només comercialitzem productes de qualitat. La primera sèrie l'hem anomenat PREMIUM. Sempre hem pensat que l'oli té molts bon companys de viatge, però un de molt especial és el vinagre. Per aquest motiu hem buscat un bon vinagre, que l'hem anomenat ACETUM. Aquest company de viatge, l'hem acompanyat d'herbes i alls, que només aporten l'olor, però en cap moment transformen el gust.

Oli d'autor

Marti Terès i Ríos és el responsable d’ OLEUM FLUMEN. Produeix i elabora olis de la categoria dels verges extres, vinagres envellits i gormanderies on l’oli d’oliva hi té un protagonisme especial. Orientada a productes i clientela de gamma alta com són l’alta restauració i el comerç altament especialitzat.

Oleum Flumen desenvolupa tota la seva trajectòria recent a la finca Les Teixeres, Mas Mariet, una construcció de l’any 1900 i que és ara el lloc idoni per acollir la zona de tast. Les oliveres donen oliva Arbequina, Gorbal, Palomar, Vera, Fulla de Salze. Les seves parets de pedra responen al tipus d’arquitectura de la comarca i el seu estat de conservació era força acceptable, així que ha quedat restaurat en la seva totalitat. En aquest espai s’han construït i reconstruït unes edificacions que donen cabuda a les diferents instal·lacions per elaborar els productes de l’empresa. Tanmateix, OLEUM FLUMEN surt de  diferents finques, en distintes zones. Les Teixeres, Coll Roig, Mas del Tado, El Tossalet i Les Guixeres.

Venem valors i formes de fer

Aquesta idea expressada per en Martí Terès és la raó de ser de l’empresa i implica una defensa dels vells conceptes de “terra” i d’elaborar a partir dels fruits d’una mateixa finca, productes amb característiques molt lligades a l’entorn.

Amb l’objectiu de fer avançar aquests vells conceptes, l’empresa els adapta a les necessitats actuals per aconseguir que els seus clients, proveïdors, amics i un tipus de turisme molt especial, s‘interessi pels seus productes i per l’entorn que els acompanya.

Productes d'aquest productor