First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afegir a la cistella

Pollastre del Montseny

Pollastre tallat a quarts

Seva, Osona

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

2.5 kg

32,90 €

Detalls

Pollastre del Montseny. A punt per fer a la brasa o a la cassola. Una carn molt gustosa, plena de textura, aroma i sabor. El pollastre de pages del Montseny ha estat criat amb les condicions mes adequades per el seu benestar, les mes senzilles i tradicionals, en llibertat. Alimentats amb gra, pastures, molt blat de moro i aglans que ells mateixos atrapen de sota els arbres.

Pollsatre de pagès, en llibertat

Tenim l'únic autèntic pollastre de pagès de Catalunya. Criat en llibertat sota bosc i prats del parc natural del Montseny. Com ho aconseguim?

Donant una alimentació 100% de gra, blat de moro i glans.

Deixant-los la porta oberta a l'exterior perquè surtin sempre que vulguin, i aconseguim una carn treballada, tendra i gustosa. Els entreguem amb potes perquè sempre estan ben netes de passejar per fora.

Utilitzant la raça francesa "Label Rouge" reconeguda internacionalment per la qualitat de la seva carn i la seva rusticitat en l'intempèrie.

Fent tot el procés de preparació manualment i arribant directament al consumidor final. Això ens permet adaptar-nos a les necessitats de cadascú i servir un producte a mida.

Pollastre ben criat, sense presses

Els nostres pollastres de pagès tenen més de 80 dies de vida i gairebé arriben a l'edat adulta. El convencional s'està sacrificant amb 34 dies, i si es cria per fer a l'ast, se sacrifica abans. L'estació de reproducció comença a la primavera i es prolonga fins a l'estiu amb la intenció que els polls neixin sota la calor estiuenca.

No és que un pollastre de pagès o ecològic sigui car, és que el convencional és massa barat.

Segurament en alguna ocasió us heu preguntat quina és la diferència entre pollastre ecològic i convencional i perquè el pollastre criat en llibertat és més car que l’altre. Doncs perquè només tres empreses controlen el mercat global de pollastre convencional. El seu preu barat és per la producció a escala industrial: els productors de les granges convencionals ho fan de 50.000 en 50.000 (amb un cicle de vida més curt per l’engreix accelerat) mentre que el productor de pollastre ecològic n'engreixa de 100 en 100.

Els ecològics (certificats o no) mengen productes certificats ecològics, lliures de químics artificials i transgènics, i han estat criats en patis i granges lliures de químics artificials. En contraposició, els pollastres convencionals que estan en un recinte tancat i mengen pinso no ecològic. Però la diferència més important és la qualitat del gust: si l'animal ha estat ben cuidat, ha fet exercici, ha pres el sol, respira aire pur, menja glans com els nostres... la qualitat de la carn és excel·lent, en sabor, textura i aroma.  

Ja sabeu, Pollastre del Montseny, pollastre ben criat!