First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afegir a la cistella

Ecoviures de Rupià

Cistella Empordà fruita i verdura Mitjana ECO

Rupià, Baix Empordà

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

unitat

25,00 €

Detalls

Cistella Empordà mitjana ECO per a 2-3 persones. Ara amb més fruita.

7,5 kg d'aliments saludables dels Horts de l'Empordà, ecològics, de temporada i proximitat amb 60% verdura i 40% fruita. Triem sempre els millors productes com si ho fessis tú mateixa, i quan son en les millors condicions per al seu consum.

Procedent de la xarxa de productors ecològics de l'Empordà (Girona) a excepció dels plàtans que vénen de Canàries i els cítrics - taronja, mandarina i llimona- de Alcanar (Baix Ebre).

Aquesta setmana la cistella Empordà es composa de 750 gr faves amb tavella, 275 gr espinacs, 1 broccoli, 500 gr bledes, fonoll, 500 gr ceba figueres, 1 kg patates, 500 gr pastanagues, 400 gr maduixes Maresme, 1 kg taronges, 500 gr pomes golden, 6 ous eco.

Pots fer fins a 2 canvis per altres productes alternatius vigents a la secció fruita i verdura a la web aquesta setmana.


Rupià, Baix Empordà

De la ciutat al camp

Sóc en Manel Gómez, pagès sostenible i compagino la producció de la terra amb criteris ecològics amb la difusió de la nutrició holística saludable, grau que he estudiat al Integrative Institut of Nutrition (IIN) de Nova York.

Vaig venir a l’Empordà el 2013 per a desenvolupar un projecte de vida sostenible en contacte amb la terra. Principalment conreo verdures, hortalisses i fruites ecològiques auctòctones de l’Empordà, concretament a Rupià, Ullastret i Sant Martí Vell. 

A banda de les fruites i verdures que conreo directament, també ofereixo productes ecològics selectes d’altres pagesos locals que treballen seguint els mateixos criteris ecològics que jo.

Tot el planter és 100% ecològic i també aplico tècniques d’agricultura regenerativa i biodinamiques, faig compostatge i reciclatge, i visc altres temàtiques de la vida quotidiana sempre afrontats amb un criteri global de sostenibilitat.

10 bones raons per consumir aliments ecològics

1.   Consumir productes ecològics és preocupar-se per la salut.  Els productes que s’obtenen de l’agricultura convencional tenen modificada la seva composició orgànica i per tant poden ser perjudicials per la nostra salut. Molts especialistes en nutrició creuen que gran part de les malalties degeneratives tenen origen en l’alimentació.

2.   Els aliments ecològics tenen molts nutrients i conserven un equilibri natural de sals minerals i oligoelements.

3.   Els aliments ecològics mantenen el seu gust autèntic i al fer el seu cicle natural i sense alteracions, tenen una duració més llarga.

4.   Quan consumim aliments de cultiu ecològic, estem col·laborant amb la conservació del medi ambient i evitem la contaminació de terres, aigües i l’aire.

5.   Els productes de cultiu ecològic, al no contenir substàncies artificials, són assimilats correctament per el nostre organisme sense alterar les funciones metabòliques.

6.   El consumidor de productes ecològics contribueix a la independència de l’agricultor i la creació de llocs de treball local.

7.   Els productes ecològics no són més cars. Contenen més nutrients per unitat de pes que els productes convencionals i per tant, consumint  el mateix, aportan més nutrients i més salut.

8.   Perquè s’allibera la terra de la sobreexplotació i la contaminació creat per l’ús de pesticides, abono i monocultius.

9.    Per la salubritat i seguretat sanitària que ofereix el producte ecològic al consumidor i al productor.

10.  Perquè en el consum de productes ecològics obtenim aliments més nutritius, amb menor contingut en aigua, sense additius insalubres i lliures d'hormones tòxiques, transgènics, pesticides.