First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Com funciona Masobert

 

 

Fes la comanda

A Mas Obert trobaràs un ventall de més de 1.000 referències de productes de proximitat de més de 40 productors repartits per tot el territori català. Al menú de categories trobaràs tots els productes, associats a cada productor, amb una acurada descripció, incloent-hi els dies de repartiment del productor. Filtra els resultats segons la comarca de producció, els certificats o mètodes de producció, el tipus de dieta, etc. També pots navegar per productors, a través de la opció corresponent del menú, on trobaràs tots els productors i els podràs buscar per comarca, per tipus de producte i pel nom, si és que ja el coneixes. A més, incorporem receptes dels propis productors amb la intenció d’ajudar-te a recuperar la cuina tradicional i a ordenar millor la cistella de la compra, ja que podràs comprar de cop tots els ingredients (o aquells que hagis seleccionat) sense haver de buscar-los un a un. La categoria “Cistelles” és una altra manera de facilitar la selecció. Mas Obert i alguns productors proposen diverses agrupacions de productes de tot tipus per a tot tipus de famílies: cistelles de fruita i verdura, de carn, mixtes, de formatges, embotits i vi, cistelles d’esmorzar, cistelles per a costellades o calçotades, cistelles per a vegetarians... I també cistelles obertes, en les que podreu escollir la vostra combinació d’entre un nombre determinat de productes. També existeix la possibilitat de subscriure’s a una cistella determinada de forma que amb la regularitat que desitgis t’avisem dels nous productes i decideixis si la vols tornar a comprar Un cop feta la selecció dels productes, a la cistella de la compra podràs editar les quantitats, eliminar productes, etc., decidir la data d’entrega (en funció de la disponibilitat dels productes), el punt de recollida o l’adreça i l’hora d’enviament a domicili, i pagar.

Els productors la cullen i la preparen

Quan rebem la comanda, la comuniquem a cada productor i coordinem la preparació de cada producte. Cal tenir en compte que cada productor prepara específicament cada una de les comandes que rep: ha de collir, pesar i embossar la fruita i la verdura, per exemple sacrificar el xai o el pollastre segons la teva comanda. I això no és immediat. Cada productor tanca comanda un dia determinat, i necessita un temps de preparació abans d’entregar-nos-la. Per això, quan compris fixa’t que cada producte té una data d’entrega diferent . Al final del procés de compra, hauràs d’escollir entre recollir la comanda al punt de recollida o que te l’enviem a casa.

I Masobert te la porta on vulguis

Arribada la data d’entrega, oferim dues opcions: a bé la reculls a un dels punts de la nostra xarxa de botigues Mas Obert, o bé te l’enviem a casa. En el primer cas, només has d’estar pendent dels horaris de les botigues; en el segon cas, només hauràs de ser a casa a la franja horària que vas seleccionar a l’hora de fer la comanda. En qualsevol dels dos casos, si tens qualsevol dubte o comentari en relació a l’entrega, ens pots telefonar al 900 730 379 o enviar un mail a hola@masobert.com, i et resoldrem tots els dubtes.Tingues en compte que...


- Els nostres productes son de proximitat i sense intermediaris: vénen directament del pagès, del productor, sempre del país. Un cop recollida i preparada cada comanda, el productor ens la porta a Barcelona, i nosaltres la repartim: l’entrega no serà immediata i recomanem planificar i fer compres setmanals.


- Mas Obert garanteix que els productes són 100% frescos. Tots els productes estan recent collits i/o preparats immediatament abans de la data d’entrega de la comanda.


- Els productes que trobaràs a Mas Obert son de temporada, cultivats i collits quan toca a cada zona del país, segons el clima i els cultius tradicionals de la zona. Això vol dir, per exemple, que a l’estiu no hi ha carxofes ni taronges, i a l’hivern no hi ha tomàquets ni cireres. I també vol dir que al final de la temporada de cada producte tindrem sucoses ofertes que podràs aprofitar.


- Tots els nostres productors son pagesos de casa nostra amb explotacions petites i familiars, i utilitzen mètodes de producció ecològics, sostenibles i sense productes químics. Alguns d’ells segueixen filosofies de cultiu de la terra tradicionals com l’agricultura regenerativa i el cercle tancat o tan innovadors com la Polyface farm. Molts d’ells, la majoria, tenen una certificació oficial ECO/CCPAE -la de la Generalitat-, però no és un requisit imprescindible per ser un dels nostres...

Ets productor i vols vendre amb nosaltres? Parlem-ne!

Vols treballar amb nosaltres? Explica’ns com ens vols ajudar!

Ens falta algun producte o productor que coneixes? Digues, digues!

manel@masobert.com
693 056 261