First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

L’any 2010 neix Mont-soliu, una agrupació de productors locals i ecològics amb una llarga trajectòria en el sector de l’agricultura i l’alimentació biològica que ens unim amb la finalitat de comercialitzar els nostres productes.

A partir d’aquesta idea hem creat una plataforma de comercialització on nosaltres som un dels productors. Aquesta plataforma soluciona el problema de comercialització i logística de petits productors ecològics que habitualment es dediquen a la producció i no tenen ni eines ni prou recursos per desenvolupar la comercialització, aspecte cabdal del procés.

Som un equip jove, professional i molt preparat que creiem en la nostra feina  i els nostres principals objectius son ser respectuosos amb els preus dels productors i fer-vos arribar directe del camp, i sense intermediaris, els nostres productes elaborats d’una forma artesanal, ecològica i totalment sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Mont-Soliu ha permès una diversificació de la seva activitat i situar-se davant els reptes del futur, adaptant-nos als nous mercats (gran creixement del mercat ecològic)  fent néixer altres projectes com el projecte ECO’S, o el projecte PLANTEM BIO.

Plantem Bio és el projecte a través del qual coordinem i planifiquem la producció  d’un grup de productors per garantir-vos el subministra d’un producte  ecològic que respon als criteris de: qualitat, frescor i proximitat.

Montsoliu Productors ecològics

Montsoliu és el projecte amb el qual ens vam iniciar en la producció ecològica certificada. En l'actualitat sota la marca Montsoliu produïm carns ECO de pollastre, vedella i porc, a més d'elaborar embotits de porc ECO.

Productes d'aquest productor