First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

L'Almàssera o molí d'oli tradicional

Dama de Elaia és una empresa familiar, dedicada a la producció d'oliva en almàssera (molí d’oli original) de forma gairebé artesanal, però amb un objectiu sempre molt clar: "fer l'oli a l'olivera, cuidant-lo-i respectant-lo". De tots és sabut que la qualitat de l'oli depèn de la qualitat de l'oliva i aquesta de la qualitat de vida de l'arbre. Producte d'aquesta filosofia, hem volgut fer un pas més i fer-vos partíceps d'aquest suc d'oliva excepcional: Dama de Elaia. Per la qual cosa, hem dut a terme la construcció d'una almàssera ecològica (residus zero) en la pròpia finca, respectuosa 100% amb el medi ambient.

Oliveres centenàries i producció sostenible

Tots aquests elements units - les nostres oliveres centenàries, el respecte ecològic i mediambiental, les tècniques d'última generació en l'extracció d'oli, juntament amb els establiments de reconegut prestigi, prèviament seleccionats per les seves qualitats - us fan arribar a vosaltres, que sabeu distingir la "qualitat dels productes naturals", el nostre Oli d'Oliva Verge Extra Ecològic.

Varietats autòctones

La Finca Producció Ecològica Roca Cabrera està situada en el marge dret del Riu Ebre, a Xerta, població de la comarca del Baix Ebre (Tarragona) i ocupa actualment una extensió de 120 ha. amb oliveres de les varietats autòctones de la zona, Morruda, Sevillenca, Panisello, Empeltre i Farga, amb una edat mitjana de més de 200 anys.

El nostre oliverar és de muntanya amb marc de plantació tradicional, on seguim mantenint en les noves plantacions, que realitzem amb esqueixos dels nostres mateixos arbres, evitant la utilització de plantes clonades en laboratori.

Recol·lectem per varietats, sempre al moment òptim de maduració, de forma manual i semi-mecànica,sempre de l’arbre, mai del terra.

Productes d'aquest productor