First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Es Pallarès
Tremp, Pallars Jussà

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Un cuiner per a gourmets

És Pallarès és una empresa d'alimentació i càtering de productes gurmet ecològics produïts a la regió del Pallars, Catalunya. Ens sentim part de la filosofia Slow Food i Cuina Kilòmetre 0, conservem les tradicions gastronòmiques de la regió del Pallars, els seus productes i mètodes de cultiu.

És Pallarès és una iniciativa gastronòmica ubicada al Pallars Jussà. Fruit d’anys d’experiència en el món de l’hostaleria i la cuina ens hem instal·lat en un nou obrador per tal d’elaborar productes artesanals i de qualitat. Seguim realitzant serveis de càtering, activitat que ja vam iniciar al 1999 amb l’empresa “a taula!”.

Pels qui no tenen temps de cuinar: menjar preparat Slow Food

La nostra prioritat és oferir un producte de qualitat; és per això que utilitzem matèria primera natural, de proximitat i ecològica, i l’elaborem artesanalment.

Utilitzem productes locals. Foment del concepte “Km 0” per tal de contribuir a la sostenibilitat ecològica i la reducció del consum energètic.

Utilitzem tècniques de cocció al buit per al processat del aliments, evitant tot tipus de conservants i altres additius. Elaborem productes d’excel·lent qualitat que arriben al consumidor a punt per ser consumits.

Col·laborem amb els productors locals per processar els excedents, donant un valor afegit als productes primaris i allargant la vida dels productes.

Respectem els processos naturals: utilitzem varietats locals en el seu punt òptim de maduració, i utilitzem receptes tradicionals i mètodes de cocció respectant les qualitats del producte.

Som membres fundadors de l’Associació a SlowFood Pirineus, una entitat que vol promoure el coneixement i el consum dels productes agroalimentaris sostenibles i artesanals del Pirineu. Potenciem els productes ecològics. Elaborem una línia de productes certificats pel CCPAE.

Productes d'aquest productor