First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Granja La Soleia
Gallifa, Vallès Oriental

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Carn de vedella amb el gust d'abans

A La Soleia ens hem proposat oferir-vos carn de vedella amb el gust d'abans. Per això, els nostres animals es crien seguint els principis de la ramaderia ecològica, aconseguint una carn tendra i saborosa que us oferim directament del ramat a casa vostra

Som una empresa familiar situada a Gallifa, únic municipi classificat de muntanya a la comarca del Vallès Occidental, que es dedica a la ramaderia i a l'agricultura ecològica.

Treballem per aconseguir el millor producte per oferir als nostres clients la qualitat i la garantia desitjades, tot seguint la normativa del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) tant en la ramaderia com en l'agricultura.

Tancar el cercle

El nostre objectiu es treballar el nostre producte des de l'inici de la criança fins el consumidor final per poder-vos garantir la millor qualitat a un preu just, amb un recorregut curt i de proximitat.

La Soleia és una explotació extensiva on hi pasturen de manera lliure, entre boscos i prats, vaques principalment de raça gascona, criades en llibertat i alimentades exclusivament amb herba fresca i farratges de cultiu ecològic, produïts també per nosaltres.

Durant els darrers 3 mesos de vida, els vedells escollits per la producció de carn són alimentats amb farratge ecològic d'alta qualitat (70%) i cereal també ecològic, produït i mòlt a la mateixa explotació (30%).

A la Soleia només comercialitzem els vedells nascuts i criats a la nostra explotació. A la caixa on distribuïm la carn trobareu l'etiqueta amb tota la traçabilitat de l'animal que us estem servint.

Bestiar que pastura

A la Soleia es produeix tota l'alimentació del nostre ramat: Herba per la pastura i farratge per reforçar l’ alimentació del ramat a l’ hivern o època de  sequera. Amb el cultiu del cereal aconseguim el gra i la palla. El gra l'emmagatzemem a les sitges de l'explotació i en fem la farina que complementarà l'alimentació dels vedells destinats a carn. Amb la palla fem el jaç on els animals descansen contribuint al seu benestar.

A la primavera de 2013 hem posat en marxa la nostra sala de d'especejament i envasat de la carn dels animals de la nostra explotació.

Després del sacrifici, les canals dels animals arriben a la nostra sala, a on, després d'un temps de maduració en cambra de fred, és especejada i filetejada. Un cop envasada al buit, organitzem els lots que us servim directament a casa vostra

 

 

Productes d'aquest productor