First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Salgot Eco
Finca El Saüc, Aiguafreda, Osona

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Una llarga tradició

L’any 1928, Antoni Salgot va crear una petita empresa d’embotits en una casa de la Plaça Major d’Aiguafreda, que encara avui es manté com a obrador. En aquesta localitat als peus del massís del Montseny van sorgir els primers productes, amb una identitat ja ben definida i d’alta qualitat gràcies a la formació rebuda per Antoni Salgot de la mà de mestres xarcuters de la Cerdanya.

El seu esperit d’innovació i creixement el portaren a adquirir, ja el 1929, les primeres cambres frigorífiques automàtiques als Estats Units, fet molt important en els processos d’elaboració i conservació dels productes. Aquell mateix any, els embotits Salgot van formar part dels menús que es van servir durant l’Exposició Universal de Barcelona.

Entre moltes altres aportacions, Antoni Salgot va contribuir a introduir a Catalunya una raça de porc provinent d'Anglaterra anomenada Large-White, tot un salt qualitatiu per als productes Salgot

Com produïm

Valeri Salgot dirigeix l’empresa actualment i representa la tercera generació de xarcuters d'Aiguafreda. L’Ecogranja de Recerca Salgot és l’últim gran projecte de l’empresa, un espai innovador que marca la diferència gràcies als seus valors i objectius fundacionals:

El control estricte dels nostres porcs, procedents de les millors granges de proximitat, així com el treball en els obradors i la situació dels assecadors a la plana de Vic són factors determinants del caràcter de tots els embotits Salgot.

La selecció de la raça dels porcs i l’ús de les parts més nobles de l’animal fan que les nostres receptes tinguin una base excel·lent. El caràcter de cada embotit ve donat per una sèrie de paràmetres i matisos que s’assoleixen durant els processos d’elaboració, i que es diferencien segons si el producte final és fresc, cuit o curat.

En tots els casos, la matèria primera és carn fresca del dia, ja sigui en peça o picada, pastada i embotida amb budell natural. L’ús d’espècies i condiments de gran qualitat ens permeten elaborar les nostres receptes, especials i delicades, que marcaran la personalitat de cada embotit.

Productes

Embotits de Porc Ecològic

Botifarres i carn fresca de porc ecològic

Certificacions

CCPAE. Registre d’operadors del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, organisme que exerceix de Control i Certificació dels productes agraris ecològics a Catalunya.
Anualment realitzen una auditoria per verificar el compliment de tots els requisits.

ISO 9001. Norma internacional de gestió de la qualitat. Es realitza una auditoria anual de seguiment del control de la qualitat en tots els àmbits de l’empresa.

IGP Llonganissa de Vic. Distintiu que garanteix que el producte s’adequa a les característiques definides pels estatuts corresponents i que el procés d’elaboració compleix tots els requisits. 

Es realitza un control anual.

Premis

Premi Alimentos de España 2010, Producción Agraria. Gobierno de España 
Any 2010

PITA, Premi a la Innovació Tecnològica Alimentària - Tastum. Generalitat de Catalunya. Any 2009

Placa President Macià al mèrit empresarial. Generalitat de Catalunya Any 2003

Medalla d'or de l' Agricultura Catalana. Generalitat de Catalunya Any 1989

Productes d'aquest productor