First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afegir a la cistella

Aigua d'Ibiza y Formentera

Aigua de Mar purificada 750ml

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

750ml

7,90 €

Detalls

Aigua de Mar purificada de Eivissa i Formentera, envàs de 750ml

Dosi: beure 1 xupito d'aigua purificada de Mar en dejur cada día.

 

Partint de que l'organisme humà som Aigua de Mar isotònica, és a dir, que el nostre plasma sanguini conté aproximadament 9 gr / l. de sals minerals, versus aigua de mar 36 g / l aproximadament, els quals s'assemblen en molt a les que hi ha a l'aigua del mar. Ingerir, beure, cuinar amb aigua de mar, no només hauria de ser una cosa normal, si no més aviat saludable i desitjable.

Potser la manera més òbvia i interessant d'utilitzar Aigua de Mar sigui la ingesta controlada directa i en la cuina.

Beure Aigua de Mar directa i controladament és molt beneficiós per a la salut, per que l'aigua de mar és un excel·lent nutrient, contenint en si mateixa la majoria dels minerals de la taula periòdica. Això és molt important ja que el "combustible" que utilitza majoritàriament el nostre organisme són els minerals, sense els quals les cèl·lules no podrien exercir la seva funció en l'organisme amb els conseqüents problemes.A més de que amb l'aigua de mar estem alcalinitzant el nostre cos.

A la cuina perquè realça i millora el sabor de molts aliments, sense emmascarar el sabor autèntic dels mateixos. Així que, els aliments cuinats amb Aigua de Mar, mantenen el seu gust original i res més. Cuinar amb Aigua de Mar aporta tots els minerals i oligoelements de manera sana i natural, sent el millor substitut de la sal comuna (clorur sòdic).


Eivissa i Formentera Aigua de mar S.L. és una empresa familiar creada per fer arribar a la seva taula el reconeixement a una tradició, el bon fer de la gent de la mar, així com, el respecte a la bona cuina.

Advoquem per la sostenibilitat dels recursos naturals, l'estalvi energètic, la disminució del consum d'aigua potable i el respecte al medi ambient des de l'extracció fins a la taula.

El prestigi i el reconeixement dels nostres productes és gràcies a la qualitat de la matèria primera.

Excel·lents aigües hiperoxigenadas per les Praderies de Posidònia (reconegudes per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat el 1999) i pels corrents marins que aporten la puresa i claredat, que han fet famoses les aigües d'Eivissa i Formentera.