First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afegir a la cistella

Mas el Garet

Formatge de cabra tendre baix en sal, artesà i ECO 250g

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

250g

6,90 €

Detalls

Formatge de cabra tendre baix en sal, artesà i ECO

Formatge de color blanc marfil, escorça tancada i llisa. Quan el tallem té un aspecte regular amb presència de petits ulls i un color blanc. És un formatge humit, senyal de la seva frescor. En boca resulta agradable, i ens recorda la llet de cabra d’una intensitat considerable. Per ser un formatge tendre, el seu gust final ens recorda un de més madurat. Tot i tenir les mateixes qualitats que el formatge tendre té un 75% menys de sal.


Tot va començar el 1999, amb les primeres 100 cabres, quan a Catalunya ningú apostava per la llet de cabra. Amb el canvi de mil·lenni va néixer el primer cabrit i la idea de poder crear formatges amb la llet de les nostres cabres.

El març de 2006, després de cursos i tastets va començar a quallar tot. Les ganes de fer un formatge únic, artesà i de la nostra terra ens va fer tirar endavant un projecte que es va fer realitat el 29 d’abril de 2007, quan varem inaugurar la formatgeria.

La necessitat porta a l’enginy i quan al mercat s’especulava amb el preu del gra, vam veure que podíem ser autosuficients i tancar el cercle de producció. Així ho vàrem fer i des de llavors, cultivem la terra per fer-hi créixer els farratges, cereals i lleguminoses amb les que alimentem les nostres cabres.

Aquesta transformació ens va fer veure que érem molt a prop de la certificació ecològica, així que vàrem acabar de fer el salt i el 2012 aconseguíem el certificat per als nostres productes.

Les cabres, les heroïnes de la nostra història

Elles i només elles. Són les ninetes dels nostres ulls. Per elles, el que calgui!

Les nostres cabres de raça murciano-granadina, que es distingeixen per produir una llet de primera qualitat, s’alimenten amb ferratges, cereals i lleguminoses que nosaltres mateixos plantem.

A partir de la llet pròpia, transformada diàriament, elaborem els nostres deliciosos formatges i làctics de ecològics de cabra.

En definitiva, la principal missió de Mas el Garet és oferir productes ecològics, artesans i de proximitat, elaborats amb primeres matèries d’alta qualitat.