First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Abellaires Empordanesos
Garriguella, Alt Empordà

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Som una empresa apícola situada al terme municipal de Garriguella, a l’Alt Empordà, dedicats a la producció, envasat i posterior comercialització de mel i pol-len, procedent tant de collita pròpia com adquirits a altres socis productors i apicultors.
Vàrem iniciar-nos en aquesta activitat l’any 1985, alguns socis ho alternen amb altres feines agrícoles, a títol professional, en el món de la viticultura i l’olivera. L’any 2005 vàrem fer una inversió per generar energia solar fotovoltàica, contribuint en el respecte al medi ambient amb energies netes, no contaminants.
Amb l’experiència de tota una vida dedicada al món rural, creiem fermament que només respectant la natura i vivint en harmonia amb l’entorn, podrem oferir un producte artesanal i de qualitat.
També ajudem al medi ambient amb la feina silenciosa, constant i eficaç que fan les abelles amb la pol·linització de flors i arbres, contribuint d’aquesta manera a l’equilibri ecològic, donant-nos un exemple d’organització, treball en equip i generositat.
Us proposem que compartiu amb nosaltres, a més de la mel i el pol.len, productes que ens dóna la natura per mitjà de les abelles, un estil de vida més natural i pausat, gaudint de la biodiversitat que ens envolta i que contribueix a una millor qualitat de vida.

Productes d'aquest productor