First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Dieta Mediterrània

El 2 de novembre del 2002, després d'alguns anys venent productes catalans, Dani Amella va fundar Casa Amella Bio Food, una empresa familiar de productes naturals i ecològics, de proximitat i qualitat, elaborats primer a Castellterçol, a Moià i properament a Batea.

Casa Amella és una empresa familiar que neix amb l'objectiu d'oferir solucions en productes alimentaris de qualitat artesana i d'origen vegetal, compresos dins la dieta mediterrània.

Des de Casa Amella, seleccionem la millor matèria  primera del país, la transformem i l'envasem en 6 famílies de productes que són actualment: la família de la pasta seca, la família dels escalivats, la família dels olis verges extres, la família de les olives, la família de les salses i la família del bolets. On els valors de la transparència, sabor i caràcter resalten a primera vista.

Per últim dir-vos que a Casa Amella treballem amb el repte de contribuir a una alimentació més sana, més segura i més respectuosa amb el medi ambient, ja que pensem que som el que mengem...

Elaborem amb productes de proximitat i ecològics

Els cigrons i les llenties, del Vallès Oriental; les olives arbequines, del Priorat, i l'oli, de Siurana. Casa Amella, que té uns 600 clients actius –sobretot petites cadenes de supermercats d’alta gamma i xarcuteries–, ha fet èmfasi en el producte de proximitat, de temporada i de qualitat. Ara mateix, el 20% de la seva producció és natural (sense colorants, ni conservants ni additius, però la terra o l'arbre pot haver estat tractat) i el 80%, ecològica amb certificat CCPAE, percentatge que es vol anar invertint.

Casa Amella té deu treballadors i una desena de socis, a Tarragona i a la Catalunya central, que cultiven o elaboren el producte segons el criteri de l'empresa, la qual també té una part de collita pròpia.

"Des del primer dia hem tingut clar que la missió de l'empresa és oferir aliments saludables. Per això parlem de gastronomia mediterrània i artesana", explica Dani Amella. "Ens agrada treballar el producte, fem sèries curtes perquè donem moltíssima importància a la qualitat. No els afegim ni conservants", afegeix.

Després de 10 anys treballant amb productors de proximitat (Alt Empordà, Bages, Priorat i la Franja), l'empresa familiar avança i creix amb productes ecològics. Prova d'això és la recent inversió de Casa Amella de 120.000 euros per construir una nova nau a Batea (Terra Alta) per olives de diverses varietats (arbequina, negra, trencada i camamilla) i oli ecològic.

Productes d'aquest productor