First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Cuinar de tota la vida

Casabella Natura neix l’any 2008, formada per les dues germanes, Àngels i Rosa, després de quedar-nos a l’atur de la fàbrica tèxtil on treballàvem. Ja que els nostres pares tenien un negoci de compra venda de bolets i tòfones en fresc, vam decidir seguir la tradició, però amb bolet elaborat, completament diferent al que feien ells.

Teníem molt clar, però, que no podíem fer el que ja fa tothom, i l’Àngels, que té molta imaginació i és una gran cuinera, va començar a investigar amb el bolet en dolç (no hi havia res igual al mercat), i així van sorgir la confitura de ceps i ceba i les galetes de cep. Aquestes últimes van tenir una gran repercussió mediàtica, per la seva originalitat, forma i gust de cep. Gràcies a elles vam aparèixer en molts mitjans de comunicació, a més dels comarcals, a TV3, Catalunya Radio, la revista Cuina..Segueixen sent el producte estrella.

Recuperar allò que sempre havíem menjat i s'havia perdut

Al seu darrera van venir les nyàmeres (vam començar amb una vinagreta), que cultivàvem i seguim cultivant a l’hort de casa els pares. Tubercle poc conegut en aquells temps, té forma de gingebre i gust de carxofa, molt rica en minerals, especialment ferro, és diürètica, porta molta fibra.. una font de salut. Amb elles vam tornar als mitjans de comunicació, com a producte recuperat de l’antiguitat.

Des de llavors, cada any hem anat innovant, fent productes nous, segons la demanda que hi ha al mercat. Les cremes de verdures van aparèixer com a producte més de consum diari, no tan gourmet. Tot i així, són úniques i diferents, amb combinacions que no deixen indiferent a ningú: pèsols amb menta,carbassa i mango, o les mateixes nyàmeres fetes crema. Les exportem a Suïssa i Alemanya des de fa ja 4 anys.

Han sorgit altres productes perquè ens feia gràcia i ens recordaven a la nostra infantesa, són els productes del Berguedà, els Pèsols Negres i l’Escudella de Blat de Moro.

Tradició i modernitat perquè tothom en pugui gaudir

Sempre elaborem amb matèries primeres de gran qualitat, i si són de proximitat millor que millor. Sempre, també, de manera artesanal, de gust “com fet a casa” i, evidentment, sense additius ni conservants artificials, tot natural.

Ara hem fet un pas més, degut a les nostres conviccions, i hem començat elaborar producte Ecològic, certificat pel CCPAE. Anem incorporant un producte rere l’altre...  i aquí és on som ara... Seguim apostant per la qualitat i la salut, i sobretot, seguim posant-hi moltes ganes !!

Productes d'aquest productor