First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Carn de conill, de propietats extraordinàries

El conill de Conill com Cal és engreixat mitjançant una alimentació vegetal, lliure de transgènics i medicaments, amb l’objectiu d’obtenir una carn blanca d’excel·lent qualitat amb el gust més tradicional i tan enyorat de la cuina dels nostres avis. Criat a Baldomar, en un entorn rural ubicat al costat del riu Boix, a la Noguera, s’aconsegueix una carn tendra, d’intens sabor i aroma, amb un clar respecte per la natura i la salut.

El Conill Com Cal és la marca que correspon a una carn de conill de qualitat certificada, on es prioritza l’alimentació de l’animal.

La carn de conill és una carn altament saludable, rica en proteïnes i baixa en greixos i colesterol, molt recomanable per a nens, adults i avis. Aporta una considerable quantia de minerals com el ferro, el zinc o el magnesi, així com grans dosis de vitamines del grup B, com la B12 o la B3, tant importants per l’assimilació dels aliments.

Un conill com el d'abans

Engreixat amb pinso 100% vegetal, complimentat amb vitamines i minerals, sense medicaments ni productes transgènics, com a mínim els últims 18 dies de vida.

Aquests dies de menjar pinso blanc garanteix una carn  de l’animal ben sanejada.

Els greixos d’aquesta alimentació són vegetals, tipus Omega-3, que donen molta qualitat, sabor i tendresa a la carn, i són antioxidants.

Amb aquest tipus d’alimentació s’ha aconseguit que la canal aguanti més dies en bon estat.

En ser una carn més esponjosa, permet també que si el tamany és superior al pes de mida normal, la cocció no presenti cap problema. És com si parléssim d’un altre producte.

Aquest producte està certificat per l’empresa: Entitat d’Inspecció i Certificació Girona, S.L.

Envasat amb safata compostable

Productes d'aquest productor