First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Una masia mil·lenària

La masia Torre d’en Roca, situada a Sallent de Llobregat, és una de les masies més antigues de la Catalunya Central. Data de l’any 1055 i en els seus inicis, els propietaris es dedicaven al conreu de vinya.

La Torre d’en Roca, dirigida ja per la família Bosch, es va dedicar en les darreres dècades a vendre llet fresca que obtenia de les seves pròpies vaques pels pobles veïns de la comarca del Bages. Actualment, la masia compta amb una explotació ramadera de vaques lleteres frisones i amb la llet fresca que obtenim cada dia elaborem deliciosos postres làctics al bany maria.

Tanquem el cercle

A la Torre elaborem els nostres productes làctics de manera artesanal i amb la llet fresca de les nostres pròpies vaques. Tots els iogurts i postres làctics els elaborem al bany maria. Amb la llet fresca de gran qualitat i l’elaboració artesanal aconseguim un producte que es caracteritza per la seva cremositat i suavitat al paladar.

El 2007 vam decidir unir-nos amb el Mas el Canadell d’Oló per comercialitzar conjuntament els nostres productes arreu de Catalunya, sota el nom d’Agrofresc.  El catàleg d’Agrofresc sempre està obert a noves introduccions de productes d’elaboradors que ens garanteixin el nostre estàndard de qualitat, l’elaboració artesanal i de proximitat; tant productes tradicionals de la nostra cultura i com també d’innovadors per a poder oferir les darreres novetats dels productes elaborats al costat de casa.

És per aquest motiu que treballem dia a dia per a poder ampliar el nostre catàleg i satisfer les necessitats i demandes dels nostres consumidors que cada vegada valoren més els productes de proximitat

Productes d'aquest productor