First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Pastisseria Miró
Castellterçol, Moianès

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Pastisseria centenària

Des de 1920 a Castellterçol, Pastisseria Miró és un referent en tradició i innovació en el món de la pastisseria. Alfons Miró, Domènec Miró i Elies Miró són les tres generacions que han anat donat vida a Pastisseria Miró, juntament amb tot l’equip de professionals que hi treballen.

Amb esforç, constància i rigor, a Pastisseria Miró donem un toc personal i singular a pastissos, tortells, coques i bombons, i gràcies a la vostra confiança avui som presents a les vostres celebracions per fer-les més dolces i especials.

Tecnologia i artesania al servei de la pastisseria. A l’obrador de Pastisseria Miró tecnologia i artesania s’alien per donar forma a pastissos, tortells, coques, bombons, i a un llarg etcètera. Un munt de sabors i textures diferents seduiran els paladars més exigents, sense perdre l’essència d’allò tradicional.

Xocolata exquisida

La terra, el clima i la mà de l’home són tres dels elements essencials perquè la fava de cacau assoleixi una maduració òptima: l’essència per aconseguir que un producte elaborat amb xocolata sigui excel·lent. Si som  rigorosos en la selecció de les matèries primeres, al mateix temps que som innovadors en la seva transformació, estem preparats per poder-li oferir un producte exquisit.

Avui, amb constància, volem continuar sent un referent en el sector professional i per a tots aquells que valoren i saben apreciar el caràcter de les nostres xocolates.Qui en gaudeixi hi sabrà trobar els valors que des de sempre ens han definit i hi descobrirà l’autèntica passió per la xocolata.

Una vegada més desitgem seguir comptant amb la seva confiança, intentant aportar-li el millor de la xocolata.

Productes d'aquest productor