First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
no-banner
Simul
Deltebre, Baix Ebre

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

Detalls

Simul, està cultivat en un entorn natural i ecològic com són els arrossars de les Barraques d'en Salvador, dedicades al turisme rural sostenible. Treballar, etiquetat i comercialitzat per la Fundació Astres Terres de l’Ebre, entitat dedicada a la inserció sociolaboral de persones en discapacitat.

Arròs socialment responsable

SIMUL és un arròs cultivat al delta de l’Ebre que té com a principal objectiu la inserció laboral de persones amb discapacitat. Fundació Astres a Terres de l’Ebre és l’entitat que lidera el projecte en col·laboració amb les Barraques de Salvadó i amb altres entitats del territori que donen suport a la iniciativa, com són Arrossaires del Delta de l’Ebre, la Cambra Arrossera del Montsià i el Consell Català de la Producció Agrària i Ecològica (CCPAE). Simul és la primera marca agrosocial de les Terres de l’Ebre per esdevenir un territori socialment responsable.

Conreu ecològic

Hem seguit la traçabilitat del producte durant una collita i hem començat amb una producció petita i en la voluntat de crear i generar una xarxa conjunta amb tot el sector productor per tal de poder fer realitat el projecte. Simul és membre de la Denominació d’Origen Protegida Delta de l’Ebre.

Les barraques d'en Salvador

El procés de producció de l’arròs Simul comença al camp de conreu, propietat de Les Barraques de Salvador, on Fundació Astres ha aportat la mà d’obra necessària per a obtenir una bona collita. Després, l’arròs s’ha dut a moldre al molí d’Arrossaires del Delta de l’Ebre i a les instal·lacions d’Astres, a Deltebre, és on s’estan realitzant els treballs d’envasat, etiquetatge i distribució. La Fundació també s’encarrega de la comercialització i venda directa. La finca de les Barraques d’en Salvador des de 2008 per convicció venien cultivant arròs ecològic als seus arrossars; la seva col·laboració amb Simul ha permès afegir valor social a l’arròs que estan cultivant. L’empresa dedicada al turisme rural sostenible, dedica actualment dos hectàrees de terreny al conreu de l’arròs

 

Productes d'aquest productor