First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afegir a la cistella

Aliments Onyar

Tagliatelle d'ou - Pasta fresca

Quart, Gironès

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

250gr

2,35 €

Detalls

Tagliatelle d'ou, 250gr. Pasta fresca laminada.
Elaborem, tant la pasta com els diferents farcits, a les nostres instal·lacions, seguint receptes originals i utilitzant productes ecològics produïts per nosaltres o, en la mida del possible, de productors de la zona.
Tota la pasta és pasteuritzada i envasada amb atmòsfera controlada, per assegurar-ne la conservació fins a 2 mesos. Temps de cocció recomanat: 2 minuts per a la pasta farcida i 4 minuts per a la laminada


Producció d'aliments ECO en un projecte social

Aliments Onyar és una entitat privada sense ànim de lucre, creada l’any 2004 com a resultat de la fusió de l’ISL (Asociació per a la Integració Sociolaboral, 1992) i RAFT3, Riudellots, S.L.  La seva finalitat és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat o risc d’exclusió social  i la millora de la seva autonomia i qualitat de vida.

Altres fins de l’entitat són la formació i promoció dels treballadors d’aquests col·lectius, facilitar el seu accés a tots els serveis, especialment a un habitatge i a una jubilació dignes, així com l’orientació i el suport a les seves famílies. 

Per assolir aquests objectius, la Fundació Onyar-La Selva gestiona els centres especials de treball ONYAR, a Quart, i RAFT3 a Riudellots de la Selva, amb 92 persones contractades, 72 de les quals amb discapacitat o trastorn mental.

La nostra pasta ecològica farcida

La producció ecològica, feta sense l'aplicació de plaguicides ni pesticides ni conservants no naturals i certificada per Organismes qualificats que garanteixen la traçabilitat de tots els seus ingredients i procediments, és i serà cada dia més valorada. Es tracta d'acostar el producte ecològic als consumidors i de normalitzar el seu consum.

Tots els productes que produïm es fan al nostre obrador de Quart seguint les receptes del nostre
cap de cuina. Utilitzem, per a l'elaboració, productes ecològics produïts per nosaltres, o bé de productors de la zona.

La Fundació està apostant decididament per l'elaboració de producte propi en el sector de l'alimentació ecològica, de qualitat i proximitat. La producció i el consum d'aliments ecològics i de proximitat permet la creació de llocs de treball per als col·lectius de referència de la Fundació i contribueix a avançar vers un model econòmic i social més just i sostenible.

Malgrat la crisi, el consum d'aquests aliments segueix creixent i, més enllà de la botiga especialitzada en producte natural o grup de compra, podem observar la seva introducció en grans cadenes d'alimentació. Per aconseguir-ho, cal explicar i difondre les seves qualitats saludables, garantir la seva qualitat i la proximitat de la seva producció i distribució, de manera que el preu sigui més assequible per a amplis sectors.