First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afegir a la cistella

Cal Valls

Tomata Sencera Pelada Biodinàmica. 660 gr

Vilanova de Bellpuig, Pla d'Urgell

Dies d'entrega

  • dl
  • dt
  • dm
  • dj
  • dv

660 gr

2,56 €

Detalls

Tomata Sencera Pelada DEMETER-Biodinamica, pot de 660 g

Vilanova de Bellpuig, Pla d'Urgell

Pioners en el cultiu ecològic

Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecoògic.Està ubicada en un poble de la provincia de Lleida, Vilanova de Bellpuig. La forma de pensar i de vida de Manuel Valls i Sanfeliu, naturista desde la seva juventut, ha estat la base ideològica sobre la que s´ha anat desenvolupant l´empresa, la qual coneix i practica l´agricultura ecològica quasi des dels seus inicis.

El reconeixement de l´agricultura ecològica per part dels estaments oficials s´inicia als anys 80, despres d´una tasca a nivell individual i associativa per part dels agricultors i elaboradors d´aquest tipus de productes en la qual sempre hi hem estat involucrats. Al crearse el registre, a l´àmbit espanyol, de finques en les que es practicava l´agricultura ecològica fou concedit el número 1 a les finques de Manuel Valls.

Sucs i conserves d'horta ecològiques i biodinàmiques

El fracassat intent de comercialització de productes horto-frutícoles d´agricultura ecològica en fresc, quan el mercat d´aquests productes era gairebé inexistent (als inicis dels anys 80), reorienta el destí del producte cap a l´elaboració de conserves.Això és possible gràcies a que tradicionalment ja es venien realitzant les conserves per l´autoconsum de la família.

Aquest canvi d´orientació comporta l´adequació d´unes instalacions per l’elaboració de les conserves, instalacions que es van adaptant segons les necessitats, fins a l´actualitat, conservant l´esperit de producte artesà i amb gran respecte al medi.